REPORTS

Lees hier welke ingame reports we juist wel en juist niet behandelen.

REPORTS

NowayRoleplay is een groeiende server, dagelijks komen er veel nieuwe spelers bij. Dat is natuurlijk heel mooi om te zien maar het brengt ook meer werk met zich mee. Bij NowayRoleplay staat de speler centraal, het is belangrijk dat mensen met vragen of problemen direct worden geholpen. Om alles zo efficiƫnt mogelijk in te delen is er onder de staff afgesproken welke ingame reports wel en niet worden behandeld.
- Zodra een report niet direct invloed heeft op jou ingame waardoor je niet technisch belemmerd wordt, behandelen wij deze niet. Waarschijnlijk heb je dan een bug gevonden die geen spoed is, je kan deze dan het beste melden op Discord.
- Ben je slachtoffer geworden van een RDM zaak en zijn de daders al weg? Ook dan behandelen we de report niet. Dat is vooral omdat wij op dat moment alleen wat met beeldmateriaal kunnen. Zodra je beeldmateriaal hebt, kan je een report aanmaken via rapporteer_speler op onze Discord.
- Is het zo dat jouw speelplezier of technische mogelijkheden dusdanig worden belemmerd op zo'n manier dat de staff direct iets kan doen, dan behandelen we jouw report natuurlijk wel.

Het is dus belangrijk dat ingame reports ook echt effect hebben op het ingame gebeuren. Niemand heeft er iets aan om 3 kwartier met staff te praten terwijl deze persoon wacht op beeldmateriaal van alle kanten. Het is voor ons, maar zeker ook voor jullie als speler, op zo'n moment veel efficiƫnter om een formulier in te vullen. Na 5 minuten kan iedereen weer door en die report wordt vanzelf wel behandeld. Het is dus vooral van belang dat je probeert aan te voelen of iets direct spoed is of dat het juist wel even kan wachten.

Hieronder staan een aantal echte voorbeelden. Deze reports hebben we allemaal een keer letterlijk gehad. Achter iedere report staat een kruis of een vink, dit geeft aan of we de report wel of niet behandelen. Door op het kruis of de vink te drukken opent zich een scherm met extra informatie waarom we die report juist wel of juist niet behandelen

Report Status